Qui som

Sirga Comunicació és un gabinet de premsa i comunicació nascut a les Terres de l’Ebre ideat per donar servei a les institucions públiques (ajuntaments, consells comarcals, etc), empreses i/o entitats del territori. Sirga Comunicació vol esdevenir un nexe d’unió entre aquestes institucions, entitats i empreses i els mitjans de comunicació, per tal d’afavorir una major difusió i publicitat dels seus projectes, activitats i fets noticiables, és a dir, fer-los arribar a la ciutadania en general a través d’un contacte directe i constant amb la premsa.

La nostra missió, doncs, és oferir una àmplia gamma de serveis personalitzats de premsa i comunicació, a partir de l’experiència de Sirga Comunicació en aquests àmbits. L’empresa està formada per periodistes amb més de 18 anys d’experiència en el món de la comunicació, desenvolupada en diferents disciplines periodístiques (premsa, ràdio i televisió) i gabinets de comunicació institucionals i polítics.

Sirga Comunicació treballa per tu, per la teva comunicació, per la informació dels ciutadans i per donar veu al territori.