UNES 50.000 PERSONES VISITEN LA 183a EDICIÓ DE LA FIRA AGRÍCOLA, RAMADERA I INDUSTRIAL DE MÓRA LA NOVA

  • El certamen tanca portes avui amb satisfacció i bones valoracions per part de l’organització i dels expositors i firaires

La 183a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova arriba avui al seu últim dia havent assolit uns 50.000 visitants, xifra que es manté i consolida respecte a edicions anteriors. La mostra tanca portes després de quatre dies plens d’activitats i amb una gran diversitat d’oci que ha atret un públic provinent majoritàriament de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, però també de comarques veïnes com el Baix Ebre o el Baix Camp i d’altres demarcacions com Lleida, Barcelona o fins i tot l’Aragó.

Amb aquestes xifres de visitants, la Fira ha esdevingut un any més un dels certàmens multisectorials regionals més visitats de Catalunya. Des de l’organització es valora molt positivament el fet que el nombre de visitants es mantingui respecte a edicions anteriors. “Això vol dir que la nostra Fira agrada al públic, que tothom hi troba el seu lloc i que volen repetir l’any que ve. És senyal que estem fent bé les coses i continuarem treballant en aquesta línia per poder fer moltes edicions més”, ha manifestat el regidor de Fires de l’Ajuntament de Móra la Nova, Ivan Vilanova.

La Fira ha comptat amb la presència d’uns 200 expositors ubicats dins i fora del pavelló firal, i amb una trentena de cellers i cooperatives que han format l’espai de la Fira del Vi. A banda, els visitants han pogut gaudir de nombroses atraccions i espais de jocs i oci divers. Tant els expositors i els firaires com l’organització de la Fira han valorat molt positivament la seva presència en el certamen i el desenvolupament de totes les activitats organitzades.

183a Fira de Móra la Nova 183a Fira de Móra la Nova 183a Fira de Móra la Nova

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.