UNES 1.500 PERSONES VISITEN LA VUITENA EDICIÓ DE LA FIRA DE BROCANTERS DE MÓRA LA NOVA

  • El certamen es consolida com una de les fires del sector més importants de Catalunya

La vuitena edició de la Fira de Brocanters de Móra la Nova, que ha tingut lloc avui diumenge al Pavelló Firal del municipi, ha rebut uns 1.500 visitants, xifra que es manté respecte a anys anteriors, així com el nombre d’expositors, que un any més s’ha situat en la quarantena (xifra màxima d’aforament del Pavelló Firal). Aquestes dades demostren l’interès del públic i dels expositors pel certamen i el consoliden com una de les fires del sector de les antiguitats més importants de Catalunya.

En els estands de la Fira, els visitants han pogut veure i comprar objectes antics de més de 50 anys de tot tipus, com ara segells, monedes, joguines, eines, mobles, llibres o articles militars. Al migdia s’ha celebrat una subhasta de més d’una trentena de lots, aportats tant pels mateixos expositors com per particulars que han portat objectes antics per ser subhastats.

El director de la Fira de Móra la Nova, Ivan Vilanova, ha valorat molt positivament la jornada i ha destacat que tant els visitants com els expositors han vingut no només de la Ribera d’Ebre i comarques veïnes, sinó també de zones com Lleida, Barcelona, el País Valencià o el Baix Aragó. “Això demostra l’elevat interès del públic i dels professionals del sector per assistir i participar en la nostra Fira de Brocanters, que any rere any es va fent més coneguda”, ha manifestat.

La Fira de Brocanters ha estat organitzada per l’Ajuntament de Móra la Nova, amb la col·laboració i el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

8a Fira de Brocanters de Móra la Nova 8a Fira de Brocanters de Móra la Nova

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.