“TRINITY”, UN ESPECTACLE QUE UNEIX VÍDEO INTERACTIU I DANSA, OBRE DEMÀ DIJOUS LA TERCERA EDICIÓ D’EUFÒNIC

Eufònic2014

El projecte Trinity d’Electronic Performers que uneix vídeo interactiu i dansa i que és una idea del creador visual Óscar Sol amb la ballarina tortosina Anna Hierro obrirà demà dijous, 4 de setembre, la tercera edició d’Eufònic, la mostra d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre. Serà a partir de les 9 de la nit, després d’una actuació de Raul Almeda dj i a un espai singular: la plaça Agustí Vizcarro de Sant Carles de la Ràpita, “La Pin” del Museu del Mar, que s’incorpora per primera vegada com escenari d’Eufònic. Prèviament, al matí a les 9.05 hores hi haurà una de les accions sonores més ambicioses i alhora intangibles d’aquesta edició d’Eufònic. El compositor i experimentador sonor valencià Llorenç Barber i el compositor i organista tortosí Rossend Aymí interpretaran una sintonia creada expressament per a les campanes de la catedral de Santa Maria de Tortosa i l’església Arxiprestal de l’Assumpció de Vinaròs. Per uns moments la música reforçarà els vincles històrics que sempre han tingut Tortosa, situada al sud de Catalunya, i Vinaròs, al nord del País Valencià.
Eufònic 2014 és consolida enguany i a més a més creix en xifres absolutes tant pel que fa al nombre d’artistes que hi participaran (30 en total) com pel que fa a les residències d’artistes (3) o les accions sonores i visuals (4 i 4 respectivament). Al marge d’això, l’edició d’enguany d’Eufònic es caracteritzarà per incorporar més propostes multidisciplinàries que mai.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.