EL PLE DE MÓRA LA NOVA APROVA PER UNANIMITAT UNA MOCIÓ DE SUPORT A LA CONSULTA DEL 9-N

  • Ferran Bladé: “Si les coses se segueixen fent ben fetes, la consulta es farà”

El ple de l’Ajuntament de Móra la Nova celebrat ahir dimecres al vespre va aprovar per unanimitat la moció en suport a la celebració de la consulta del 9 de novembre del 2014. L’acord es va prendre amb els vots favorables dels tres grups polítics que formen el consistori: CiU, ERC i IMNOVA-PSC-PM.

El text de la moció aprovada ha estat consensuat i impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). En concret, la moció destaca el suport de l’Ajuntament de Móra la Nova a la convocatòria de la consulta del 9-N per “poder decidir lliurement el futur de Catalunya”, així com mostra el compromís de l’ens amb la realització de la consulta, facilitant els recursos necessaris per fer-la possible i fent una crida a la participació de la ciutadania.

La moció també expressa el suport de l’Ajuntament al President i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria, i a la “materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants”.

L’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, ha expressat la seva satisfacció que tots els grups del consistori hagin votat a favor de la moció i ha assegurat que “si les coses se segueixen fent ben fetes com fins ara per part del President, el Govern i els partits que estan a favor de la consulta, hem de tenir la confiança que es farà, i esdevindrà un clar exercici de normalitat democràtica i de llibertat”.

Ple de Móra la Nova

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.